Events

Lezing Miranda Stokmans: MIJN PAD MET DE SJAMAAN.

In samenwerking met: Stichting ”Er is meer…”

2 November nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Miranda Stokmans.

Deze lezing is een reis van het hoofd naar het hart, laat je inspireren door Inheemse wijsheden en sjamanistische leringen.

Jaren geleden nodigt Miranda in haar hart een authentiek spiritueel leraar uit om op haar pad te komen. Als ze de Groenlandse Sjamaan ontmoet en hij haar uitnodigt zijn leerling te worden, realiseert ze zich dat dit de man is die ze veel eerder in een droom al had ontmoet. Het begin van een jarenlange training door een traditioneel Inuit, een volk wat al duizenden jaren onder de meest barre omstandigheden overleeft. Met eigen ogen ziet ze in het hoge Noorden in welk tempo het grote ijs smelt onder de huidige klimaatverandering, met groot effect op de oorspronkelijke bewoners. In deze lezing deelt ze de lessen die ze kreeg over traditionele manieren van helen, haar kennismaking met de wijsheid van Inheemse bewoners en haar werk met het ijsbeermedicijn. Ze reisde met de sjamaan over de wereld om zijn missie uit te dragen om “het ijs in de harten van de mensen te smelten” zodat de mensen hun kennis weer met wijsheid gaan gebruiken. Je bent van harte uitgenodigd om je hart te laten raken. De opbrengst van deze lezing komt geheel ten goede aan de stichting “Native Greenland Foundation” die als doel heeft de inheemse bevolking van Groenland te ondersteunen bij het helen van de trauma’s uit het koloniale verleden en bij de uitdagingen in hun levensomstandigheden bij een veranderend klimaat.

Miranda Stokmans (1966) heeft sinds haar kindertijd een sterke band met de spiritwereld. Ze ontwikkelt haar natuurlijke vermogens en vanaf dat moment komen mensen naar haar toe voor inzicht en heling. Het Sjamanisme brengt haar thuis bij zichzelf, ze reist met de sjamaan de wereld over en wordt stamoudste. Haar spirituele naam is Ningijoq Saamasoq wat Peaceful Elder betekent.

Tijd:20:00-22:30 uur
Zaal open vanaf 19:15 uur
 
Entree:Prijs € 10,00 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Locatie:Ontmoetingscentrum Immanuelkerk
Teullandstraat 1
5503 VV Veldhoven
Routebeschrijving
Extra:Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig

Reserveer je plek via onderstaande link: